Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Strategie, Design & Development voor

Kempen.com

De wereld van corporate banking staat er niet om bekend innovatief en vooruitstrevend design te omarmen. Dus toen zakenbank Kempen ons vroeg hun nieuwe website te ontwerpen en te bouwen, zagen wij onze kans schoon om daar verandering in te brengen.

Niet zomaar een website van een zakenbank

Kempen.com paste voorheen perfect in het rijtje van websites van andere zakenbanken. Om op te vallen is een website nodig die het anders doet. Een website die niet alleen goed werkt, maar er minstens zo goed uitziet. Een flinke uitdaging, en daarom zette Kempen 3 creatieve bureaus aan het werk die ieder hun eigen specialiteit en werkwijze hebben:

Haute finance boutique

KesselsKramer ontwikkelde samen met Kempen een frisse merkpositionering. Wij noemden het ‘haute finance boutique’ en gingen met dat uitgangspunt aan de slag. We wilden een smakelijk mix laten zien van traditionele chique met een flinke scheut toewijding, innovatie en internationale focus, afgetopt met een snuf surrealisme. De stillevens van de fotografen Van Santen & Bolleurs spelen een essentiële rol. Op de website komen de beelden tot leven met subtiele animaties en vertellen op een aansprekende manier het verhaal van Kempen.

Fraai en functioneel

Een goed werkende website die visueel indruk maakt en die de wereld van corporate banking wakker schudt – dat wilden we maken. Door hecht samen te werken met KesselsKramer en Van Santen & Bolleurs kwamen alle elementen samen. Concept, copy, brand design, visual design, interaction design, fotografie en animatie. Ieder bureau vanuit zijn eigen expertise, maar met een gezamenlijk doel: iets moois maken voor Kempen.

 

Nu het creatieve proces is afgerond en er een mooie site staat, richten we onze focus op functionaliteit en performance. We implementeren Salesforce en een klantenportal en gaan op basis van data campagnes voeren en features toevoegen. Uiteindelijk wordt Kempen.com niet alleen een prachtige website, maar ook een krachtig gereedschap dat business oplevert en klanten verder helpt.


Contact

Meer weten? Geef Jeroen een belletje. Vindt-ie leuk.

Jeroen Heydendael, Strategist & Concepter

jeroen@tamtam.nl

+31(6) 2487 8486

Connect

    Volgende project

    Eneco.nl