Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Strategie, Design & Development voor

Eneco

Mensen wonen in energiezuinige huizen en wekken steeds vaker zelf energie op. Slecht nieuws voor energieleveranciers? Eneco denkt daar anders over en omarmt de ontwikkelingen met de slogan: “Welkom in de nieuwe wereld.” Met een gloednieuwe app krijgen Eneco-klanten de sleutel tot deze wereld in hun broekzak. Wij helpen met het ontwikkelen van een digitale strategie en het bouwen van de app, waarvan Eneco wil dat iedere klant ‘m op zijn telefoon heeft staan.

Weet wat je verbruikt

Eneco wil Nederlanders helpen duurzamer te leven, en technologie gaat daarbij een grote rol spelen. Een belangrijk onderdeel: de Eneco-app, vol met handige tools. Om te kunnen besparen, moet je weten wat je verbruikt. De app vertelt je dat precies. Zo weet je meteen of het maandelijkse voorschot op je jaarnota nog in lijn ligt met je verbruik. Ook kun je meterstanden doorgeven, je maandbedrag aanpassen en nota’s inzien en betalen.

Alles geregeld

Eneco ontwikkelt niet alleen tools voor inzicht, maar ook apparaten waarmee je daadwerkelijk kunt besparen op je energieverbruik: van zonnepaneel tot cv-ketel, en van WarmteWinner tot windmolen. De app wordt het knooppunt dat al deze apparaten verbindt. Alle relevante informatie erover is op je smartphone terug te vinden. Klanten kunnen de app daarnaast gebruiken om op elk gewenst moment contact op te nemen met Eneco.

Luisteren naar klanten

Stapsgewijs maken we de app beter. We houden de reviews in de app stores nauwlettend in de gaten en struinen het Eneco-forum dagelijks af. Zo introduceren we met iedere release weer relevante verbeteringen en toevoegingen die de nieuwe wereld een stukje dichterbij brengen.


Contact

Meer weten? Geef Sander een belletje. Vindt-ie leuk.

Volgende project

BPD