Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Strategie, Concept, Content, Design, Development en Socials

21Dimes

Als trotse partner van het North Sea Jazz Festival ondersteunt BNP Paribas al ruim 18 jaar jazz in al haar vormen. Door middel van de foundation en de Paul Acket Award helpt BNP Paribas jazz muzikanten bij het ontwikkelen van hun carrière. Dit jaar wil BNP Paribas North Sea Jazz fans iets extra’s bieden: een online concept dat past bij de merkwaarden en meer diepte geeft aan het partnerschap met North Sea Jazz.

Unieke verhalen van artiesten

We creëerden 21Dimes.nl: unieke verhalen van artiesten over het begin van hun carrière en de weg naar succes. Elke artiest is immers ooit en ergens begonnen. Een eerste instrument werd gekocht, een eerste optreden, een eerste album… Met dit project focussen we op de reis van de artiest. Want iets kan heel klein beginnen, zo klein als een “single dime”.

Design en content

De artiest verhalen zijn vertaald in tekst, audio en video om een gevarieerde ervaring te bieden. We gaven de verhalen een prachtig podium met een opvallend design en aandacht voor transities en effecten. De focus ligt op de artiest en de muziek, daarom gebruiken we grote zwart-wit foto’s waarop we muziek visualiseren met een realtime equalizer. Om het design echt jazzy te laten voelen, creëerden we een speels font voor de namen van de artiesten. Al deze elementen vormen samen een funky geheel.

Resultaat

Duizenden jazzfans vanuit de hele wereld hebben gekeken, geluisterd en lazen de verhalen van de artiesten. En daarmee gaven we hen een plek om echt geïnspireerd te worden. 


Contact

Meer weten? Geef Nina een belletje. Vindt-ze leuk.

,

Connect

Volgende project

Union