Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Union kiest TamTam als online partner

Union heeft TamTam aangewezen als strategisch partner voor het online platform. In samenwerking met Achtung!, verantwoordelijk voor de merkcampagne, wordt de komende maanden een volledig online ecosysteem uitgerold.

Met 100 jaar aan ervaring staat Union voor robuuste fietsen die gezien mogen worden. Het fietsenmerk is onderdeel van de Pon Bicycle Group, met onder andere Gazelle, Cervélo en het recent overgenomen Santa Cruz. Al eerder werd bekend dat full service digital agency TamTam als contentpartner werd verkozen voor Gazelle. Voor Union wordt het contentpartnership uitgebreid met ontwerp en uitrol van het online platform. Met een sterke focus op traffic en conversie optimalisatie. Hierbij wordt samengewerkt met TamTam’s nieuwe zusje Expand Online, gespecialiseerd in online marketing. 

Maud van Alphen, General Manager, Union: “Union gaat voor slim, functioneel en vakmanschap. En dat is precies wat TamTam heeft weten te vertalen in een online totaaloplossing. Wij willen Union nog sterker positioneren als stadsfiets, waarbij het online kanaal steeds belangrijker wordt. Een 360-graden benadering is daarbij cruciaal.” 

Dimi Albers, Managing Director TamTam: “Het strategisch partnership zorgt dat we de mogelijkheid krijgen om in nauwe samenwerking met Union de business te vertalen naar online. Of het nu gaat om het creëren van het online platform, traffic, social of content. Die totaalbenadering, gecombineerd met het vertrouwen aan klantzijde maakt dat we veel zin hebben om voor Union aan de slag te gaan.”


Dit persbericht is o.a. geplaatst op de website van Emerce

Bekijk