Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Twee Digital Communication Awards voor TamTam

Digital agency TamTam (part of Dept) heeft gisterenavond in Berlijn twee Digital Communication Awards in de wacht gesleept voor haar werk voor Artsen zonder Grenzen en NLGroeit.

De Digital Communication Awards, die jaarlijks in Berlijn worden uitgereikt, selecteren de beste campagnes en projecten op het gebied van digitale communicatie in Europa. In de categorie ‘Website’ werd Artsen zonder Grenzen verkozen tot winnaar. De website staat geheel in het teken van de ware helden van deze bekende non-profit organisatie: de hulpverleners ter plaatse. 

In de categorie ‘Web Portal’- speciaal voor platformen die op een innovatieve manier de communicatie met hun doelgroep aangaan – werd NLGroeit tot winnaar bekroond. NLgroeit is een succesvolle samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Het programma is opgericht voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf met groeiambitie. Het nieuwe online platform vervult hierbij een centrale rol: het brengt ondernemers met elkaar in contact en reikt tools aan voor schaalvergroting.

Tobias van Veen, Lead Creative TamTam (part of Dept): “Het zijn twee heel verschillende projecten en doelgroepen, maar het is ons beide keren gelukt om de mensen en hun verhalen centraal te zetten. Dat we de awards ook daadwerkelijk hebben gewonnen laat zien hoe belangrijk engagement vandaag de dag is. Complimenten aan alle teams die hier hard aan gewerkt hebben!”