Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Technologie

De term ‘creatievelingen’ wordt meestal gebruikt voor sterke geesten op visueel of conceptueel gebied. We willen er graag een derde categorie aan toevoegen: technologen. Werken met technologie is zo creatief als maar mogelijk is: met codering iets uit niets maken, voortdurend op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om hoogstandjes te realiseren voor onze klanten en hun gebruikers, de machines de baas worden om ze te laten doen wat je wilt.
Schoonheid scheppen door dingen eenvoudig te houden met behulp van het onverwachte.

 

Natuurlijk verleggen onze techneuten graag de grenzen door het nieuwste van het nieuwste te gebruiken, maar altijd in dienst van onze klanten en gebruikers, en we weten dat we onze spullen soms wel 10 jaar moeten kunnen onderhouden. We houden van dingen die duurzaam zijn.
Op dit moment zijn we enthousiast bezig om oplossingen te koppelen aan het sensornet, om data intelligence en algoritmen te ontwikkelen om dingen aan te pakken voordat onze gebruikers het zelfs maar weten, om van handmatig over te stappen op de automatische piloot.

Maar ook boeiend zijn de nieuwste front-end frameworks om nog geliktere interfaces te maken, AWS- en Azure Cloud-platforms die bijna oneindig schaalbaar zijn, en natuurlijk houden we altijd Apple en Google in de gaten, om iOS en Android naar nog grotere hoogten te stuwen.
Ach ja, technologie…. ik kan er uren over doorpraten, maar laten we samen aan de slag gaan en iets geweldigs creëren. Dat is beslist veel leuker.