Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam realiseert 21dimes.nl

Binnen het platform vertellen artiesten als Sabrina Starke, Jungle by Night, Candy Dulfer, Tigran Hamasyan, Cyrille Aimee en Airelle Besson unieke verhalen over het allereerste begin van hun carrière en de ontwikkeling als artiest.

Mirjam de Vos, Hoofd Communicatie bij BNP Paribas: “BNP Paribas wil graag breder bekend maken dat ze naast de sponsoring van North Sea Jazz ook jazz artiesten steunt in hun ontwikkeling. TamTam heeft door middel van 21dimes.nl een hele mooie vertaalslag gemaakt van onze merkwaarden en onze focus op talentontwikkeling. Het was fantastisch samen te werken, ze zijn creatief, flexibel en ze hebben in korte tijd een geweldig mooie website gebouwd. Dit helpt ons om muziekliefhebbers echt toegevoegde waarde te bieden naast het festival zelf.”

BNP Paribas is al 6 jaar partner van North Sea Jazz en ondersteunt al 21 jaar jazz artiesten in hun ontwikkeling. De samenwerking focust zich voornamelijk op talentontwikkeling en het bekendmaken van jazz bij een groter publiek.

Nina de Ridder, Concepter bij TamTam (part of Dept): “De combinatie van unieke verhalen, de passie voor jazz én het teamwork vanuit techniek, content en creativiteit hebben zich uiteindelijk vertaald in een uniek visual design. Daarbij was het extra leuk om samen met Mojo de contentproductie te verzorgen. Het bracht ons nog dichter bij hun leefwereld waardoor we daadwerkelijk in staat zijn geweest deze artiesten een bijzonder digitaal podium te geven.”