Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam lanceert vernieuwd ondernemersplatform nlgroeit

Het online platform nlgroeit is precies een jaar geleden gelanceerd en sindsdien zijn er al 60.000 sessies op de website geweest die hebben geleid tot 150 ‘face-to-face matches’. Ook hebben 120 nieuwe mentoren zich aangemeld.

Nlgroeit is een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel. Het programma is bedoeld voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Er is een centrale rol weggelegd voor het online platform: het brengt ondernemers met elkaar in contact en reikt tools aan voor schaalvergroting. Onlangs wonnen nlgroeit en TamTam (part of Dept) nog een Digital Communication Award in Berlijn voor het platform. Waarom dan toch vernieuwen?

Een nieuw initiatief is de Nationale Groeitest, ontwikkeld door de Erasmus Universiteit en onderzoeksbureau Nebu, in samenwerking met ervaren groeiondernemers. De nieuwe test speelt een grote rol op de website. Aan de hand van de testresultaten worden ondernemers direct gekoppeld aan drie relevante mentoren. Ook zorgen de testresultaten voor een filtering waardoor ondernemers alleen de voor hen relevante content zien.

Ook is er gebruikersonderzoek gedaan onder verschillende gebruikers van het platform. Op basis hiervan zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd aan het platform. Content is sterker op maat gemaakt voor groeiondernemers. Het maakt het platform praktischer en de weg naar groei duidelijker.

Quote Judith Gussenhoven: Het resultaat is een servicegericht online platform met niets dan relevante informatie voor elke ondernemer met groeiambities.