Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam lanceert online platform NLGroeit

Digital Agency TamTam realiseert het nieuwe platform dat ondernemers in het midden- en kleinbedrijf helpt hun bedrijf te laten groeien. Het platform werd gisteren in bijzijn van premier Rutte, officieel gelanceerd door Koningin Maxima.

NLGroeit is een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. TamTam realiseert het online platform, waar ondernemers bewust worden gemaakt van groeikansen. Zo worden ze geholpen bij hun groeirealisatie door te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een mentor, opleiding of andere dienst die kan bijdragen aan groei.

Bij de lancering in de Rotterdamse Van Nelle-fabriek werden ondernemers opgeroepen om groter te gaan denken. Koningin Maxima noemde Nederland het land van de vele startups, niet van de vele snelle groeiers. ‘Als we heel kritisch kijken, zien we dat nog niet alle kansen worden benut’, hield ze de aanwezige ondernemers voor. Het platform moet ondernemers ‘inspireren en activeren’ om de horde te nemen naar schaalvergroting en daarmee de impact op de economie te vergroten.

Het platform www.nlgroeit.nl laat inspirerende voorbeelden van groeiondernemers zien. Daarnaast vind je er als groeiondernemer relevante informatie en tools die betrekking hebben op groei en vaardigheden. Het platform is gemaakt met de ondernemer in gedachte; zo inspireert en motiveert de website door de combinatie van goede content en mooi beeld. De komende maanden staat in het teken van verdere doorontwikkeling van het platform.


Dit artikel is geplaatst op Fonk

Bekijk