Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam komt met muziekalbum

Dertien medewerkers van het bureau nemen in de avonduren een album op dat in de zomer van 2016 uitkomt.

Je eigen nummer schrijven en opnemen in een topstudio? De sterren van de hemel spelen voor duizend man publiek? Dertien medewerkers van digital agency TamTam krijgen de kans om deze droom werkelijkheid te maken. Binnen het ‘LeefJeDroom’ programma wordt in de avonduren gewerkt aan een eigen album dat in de zomer van 2016 wordt gereleased.

De TamTam band was al eerder te horen op SXSW in Austin en het Unplugged event in Lissabon. Met het releasen van een eigen album gaat een tweede droom in werkelijkheid. Voor de bandleden staan weekenden en avonduren de komende maanden in het teken van het schrijven aan eigen nummers. De songs zullen worden opgenomen in de legendarische Wisseloord Studios in Hilversum. Het album zal in de zomer van 2016 worden gepresenteerd.

Album

Justin Kniest, senior strateeg bij TamTam: “Ik vind werken bij TamTam natuurlijk tof, maar als ik de kans zou krijgen zou ik het liefst muziek produceren. Afgelopen zomer speelden we met de TamTam band in Lissabon en toen dacht ik: deze band heeft zoveel talent, die verdient een kans om gehoord te worden. Ik wil een album met ze opnemen. Een album met eigen nummers. Gespeeld en gezongen door mijn collega’s van TamTam en Expand Online. En opgenomen in een fantastische studio. Ik ben nog steeds een beetje overwhelmed dat TamTam ons de mogelijkheid geeft deze droom waar te maken.”

LeefJeDroom

Het bureau heeft speciaal voor dit soort wensen een ‘LeefJeDroom’ programma opgesteld. Waarbij medewerkers worden geholpen om hun droom uit te laten komen. Zo namen enkele Tammo’s al een eigen serie op, werd een carrièreswitch naar Microsoft in de VS gerealiseerd en werden twee Tammo’s geholpen een eigen bedrijf op te richten.


Dit artikel is geplaatst op Adformatie

Bekijk