Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam deelt kennis met talent van morgen

Per 1 januari 2016 is TamTam trotse partner van JINC. Met dit partnerschap willen JINC en TamTam laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen. JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst.

In Nederland leven ruim een half miljoen kinderen in sociaaleconomische achterstand. Vaak groeien zij op in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Talent hebben deze kinderen zonder uitzondering, maar voor een eerlijke kans op de arbeidsmarkt zijn ook vaardigheden en rolmodellen nodig. Daniël Roos, directeur JINC: “De projecten van JINC zijn bedoeld om kinderen kennis te laten maken met een omgeving die voor hen van huis uit niet vanzelfsprekend is. Ieder kind verdient een eerlijke kans voor de toekomst. Daarom leren wij ze wat er te koop is op de arbeidsmarkt en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. Het best werkt te ervaren hoe het werkt.’’

TamTam draagt financieel bij om de JINC projecten mogelijk te maken en stelt medewerkers beschikbaar als trainer of coach. Op het programma staan verschillende ‘Bliksemstages’ die VMBO leerlingen een kijkje in de keuken geven van het digital agency. Sandra van Heeswijk, HR Manager TamTam: “Binnen TamTam vinden we het belangrijk dat medewerkers doen waar hun hart ligt, het is dan ook de essentie van ons LeefJeDroom programma. De samenwerking met JINC geeft ons de mogelijkheid dit uit te breiden buiten onze kantoormuren. We hopen jongeren de inspireren, misschien zelfs wel tot een carrière in de online industrie. Want nieuw talent kunnen we zeker gebruiken!”

 


Dit artikel is geplaatst op Emerce

Bekijk