Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam en Estate Internet winnen aanbesteding De Haagse Hogeschool

TamTam (part of Dept) en Estate Internet bouwen de komende vier jaar samen verder aan het nieuwe platform van De Haagse Hogeschool. De website wordt beter toegespitst op de verschillende doelgroepen. Een speerpunt is internationalisering van het platform en het duidelijker maken van complexe processen en diensten.

De site van De Haagse Hogeschool wordt het meest gebruikt door scholieren op zoek naar de opleiding van hun dromen. Afgelopen jaar is het ontwerp technisch en visueel helemaal van nu gemaakt en geoptimaliseerd voor mobile devices. TamTam (part of Dept) was verantwoordelijk voor strategie, concept en de user experience. De back-end kwam voor de rekening van Estate, een expert op het gebied van het gekozen CMS van Progress ‘Sitefinity’. Centraal staan grote, aansprekende foto’s en duidelijke contentblokken. Via overzichtelijk menu’s navigeert de bezoeker met enkele vingertikken naar informatie over opleidingen, onderzoek en open dagen.

In de komende 4 jaar ligt de focus op het steeds beter bedienen van potentiële studenten, maar ook de andere doelgroepen en stakeholders van De Haagse. Het internationale karakter van de Hogeschool zal een van de speerpunten zijn bij het uitbreiden van het platform. Personalisatie staat daarbij centraal. Specifieke segmenten van gebruikers zullen op hen toegespitste informatie te zien krijgen. En complexe processen worden per doelgroep duidelijker en toegankelijker gemaakt.