Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

TamTam bekroond tot Great Place to Work

Digital Agency TamTam is gisteren bekroond tot ‘Best Workplace’. Van de 89 bedrijven eindigde het bureau op de vierde plaats in de categorie ‘Best Medium Workplaces’.

De lijst van Best Workplaces in Nederland wordt jaarlijks gepubliceerd door Great Place to Work®. Medewerkers geven in een enquête aan hoe hun bedrijf scoort op zaken als vertrouwen in het management, trots op hun werk en plezier met collega’s.

De 150 Tammo’s lijken er unaniem over eens dat het bureau in de top vier hoort van alle midden- en kleinbedrijven in Nederland. “Onze cultuur is eigenlijk onze belangrijkste arbeidsvoorwaarde”, aldus Sandra van Heeswijk, HR Manager bij TamTam. “We werken er hard aan om de trots die we voor TamTam voelen te behouden. We zijn dan ook supertrots dat we op alle fronten nog hoger scoren dan twee jaar geleden. Toen eindigende we met een Trust Index van 85 op de vijfde plek op de lijst, dit jaar was onze score 91.”

Het bureau mocht tevens een ‘special award’ in ontvangst nemen in de categorie ‘ontwikkeling’. Volgens de organisatie van Great Place to Work® leidt het unieke beleid ertoe dat Tammo’s zich professioneel én persoonlijk kunnen ontwikkelen, vanuit welke functie dan ook. Voorbeelden daarvan zijn de talentenanalyses, de TamTam Talks en het zogenaamde ‘Leef je Droom’ programma.

Tijdens de TamTam Talks wordt een groep Tammo’s drie maanden getraind om de presentatie van hun leven te geven op een inspirerende locatie met ruim driehonderd gasten. ‘Leef je Droom’ is een programma waarbij TamTam dromen werkelijkheid maakt; of dit nu gaat om het opnemen van een muziekalbum tot een stage bij Microsoft in de US. Het bureau gelooft niet in lifetime employment, maar ziet zichzelf als een belangrijke op- of tussenstap in de carrière van medewerkers. Heeswijk: “Zo verliezen we misschien collega’s, maar tegelijkertijd creëren we TamTam-ambassadeurs voor het leven.”


Dit artikel is geplaatst op Fonk

Bekijk