Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Nieuwe website moet Loyens & Loeff helpen bij veroveren Zwitserse markt

Advocaten- en belastingadvieskantoor Loyens & Loeff breidt haar praktijk in Zwitserland uit. Een geheel nieuwe website, ontworpen en gebouwd door TamTam (part of Dept), moet hen helpen bij het veroveren van de markt.

De nieuwe site vormt de basis van de Zwitserse campagne. Het design is clean en straalt uit waar Loyens & Loeff bekend om staat: helder advies in een constant veranderende markt. De zin “Change is the law of life” staat daarin centraal. De website wordt de komende maanden stapsgewijs uitgerold in de andere landen waar het kantoor actief is.

Met de campagne en de nieuwe website positioneert Loyens & Loeff zich als een internationale speler met de blik naar buiten gericht. De website moet daarnaast leiden tot leads binnen de belangrijkste praktijkgebieden van Loyens & Loeff  in Zwitserland: Tax, Corporate/M&A, Banking & Finance en investment management. Na de livegang wordt het platform verder geoptimaliseerd en gereed gemaakt voor business-to-business marketing automation.

Jeroen Heydendael,  digital strategist bij TamTam: “Dit platform voor Loyens & Loeff bewijst dat het neerzetten van iets goeds niet tijdrovend hoeft te zijn. Het uitdagende project duurde slechts 6 weken, maar door intensief samen te werken met Loyens & Loeff en slim keuzes te maken hebben we een platform neergezet met de professionele, internationale uitstraling die past bij de klant.”

Ronald Wijs, belastingadviseur bij Loyens & Loeff: “Een nieuwe markt veroveren is nooit makkelijk, en dat geldt zeker ook voor de Zwitserse markt. Toch denken we dat onze internationale ervaring juist onze kracht is. Deze nieuwe website vertelt dat verhaal op een krachtige wijze. Wat we samen in 6 weken hebben bereikt, is een prestatie om trots op te zijn.”

Loyens & Loeff helpt organisaties met fiscaal, juridisch en regelgevend advies. Er werken ruim 850 adviseurs, verspreid over 13 kantoren in de Benelux, Zwitserland en de belangrijkste wereldwijde financiële centra. Met een omzet van boven de 300 miljoen behoort Loyens & Loeff tot de grootste Nederlandse advocatenkantoren.