Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Mobiel

Een app maken die er prachtig uitziet is niet zo ingewikkeld. Dat wordt het pas als je op zoek gaat naar die momenten waarop je waarde kunt toevoegen aan het dagelijks leven van gebruikers.

Apps zijn geweldig. We gebruiken ze dagelijks. Lezen van het nieuws en betalen voor je parkeerplek was nog nooit zo makkelijk. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat je een app één dag gebruikt, en daarna nooit meer? Onze standaarden zijn hoog en we willen geen honderd verschillende apps gebruiken. De uitdaging ligt dan ook in het bedenken, creëren en realiseren van apps die we dagelijks willen gebruiken. Een app die dat ene gevoel oproept: “hoe heb ik ooit zonder gekund?”

 

Het draait allemaal om het vinden van de meerwaarde voor gebruikers. We duiken in hun leven en zoeken manieren om dit een stukje beter te maken. Om de gebruikerservaringen te verbeteren. Vervolgens gaat een team van ervaren mobile designers en developers aan de slag om daadwerkelijk die app te creëren waar we trots op zijn. Tijdens het project maken we gebruik van slimme testmethodes. We meten, we verbeteren.

 

In vijf jaar tijd hebben we verschillende apps gerealiseerd die het leven van gebruikers makkelijker maakt. En bij realisatie hoort strategie, concept en ontwikkeling. Daarbij kiezen we altijd voor de juiste platformen en devices. Is dat om je pols? Geen probleem. Check de app van Oxxio of Vaarwater eens!