Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Internetbureau TamTam neemt kantoorhond

Sinds gisteren heeft internetbureau TamTam een kantoorpuppy, speciaal voor de medewerkers. Initiatiefnemer Sarah Wubben: “De pup heet Yento en is een zwarte labrador, we hebben hem uitgekozen op zijn uiterlijk, want hij past echt perfect bij onze coporate huisstijl.”

Paul Manuel, partner van TamTam: “We doen veel moeite om alle wensen van onze medewerkers te vervullen. Van vegetarische opties bij de lunch tot speciale verlofregelingen, dus ook omtrent huisdieren op kantoor doen we dat. Sommige Tammo’s zijn allergisch en, eerlijk is eerlijk, natte honden stinken. Daarom is een digitale hond zo chill, het past ook perfect bij ons als digitaal bureau.”

HR Manager Sandra: “Wat pup Yento voor TamTam oplevert is na één dag nog niet te zien. Maar puppies hebben de afgelopen tijd wel bewezen heel erg schattig te zijn. We verwachten dat uiteindelijk de band met het dier goed is voor de work-life balance binnen het bedrijf en op die manier verzuim tegen gaat.

KNGF Geleidehonden: “Dankzij TamTam kunnen wij Yento opleiden tot geleidehond. TamTam heeft duidelijk smaak, want naast ontzettend knap, heeft hij ook gevoel voor UX.”

Sarah Wubben: Yento is nu al niet meer weg te denken als trouwe collega, we zullen hem natuurlijk ook meenemen op de jaarlijkse wintersport. Gelukkig kan dat heel makkelijk via adopteereenpup.nl. We hoeven zo geen moment te missen van zijn opvoeding! Ik kan het echt alle bedrijven aanraden.”