Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Hosting & Beheer

 

Wij bewaken onze online platformen met hart en ziel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Mocht je omgeving tijdelijk onbereikbaar zijn, dan nemen we onmiddellijk actie om het probleem op te lossen.

 

 

We maken voor onze hosting gebruik van het datacenter EvoSwitch. Dat is niet alleen super veilig, maar ook nog eens een energie efficient. Verder wordt ons hostingplatform volledig gerepliceerd in de gehele keten van koppelingen naar firewalls en schakelingen naar fysieke hosts. Daarmee kunnen we een bedrijfstijd van 99,8% garanderen. Een hoge beschikbaarheid op toepassingsniveau realiseren we door integratie van hostingservice in SkyNet, ons geautomatiseerde systeem voor bouw, test, back-up en implementatie.

 

We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk snelheid van een website is. Daarom investeren we niet alleen in geavanceerde componenten, snelle processoren en een betrouwbare opslaglaag, maar ook bijvoorbeeld in viervoudige connectiviteit naar elke fysieke host. We zorgen dat je gegevens slim worden opgeslagen. Zelfs in het uitzonderlijke geval van volledig verlies van het primaire datacenter, zijn er back-ups aanwezig om je gegevens veilig te stellen. Hoe we dat weten? Omdat we continue tests uitvoeren om de kwaliteit van de back-ups te garanderen. En dankzij deze back-upprocedures kunnen we onder alle omstandigheden een operationele back-up garanderen met gegevens die niet ouder zijn dan 24 uur.

 

Tot slot bewaken we niet alleen de bedrijfstijd van je omgeving, maar grijpen we ook in bij ongewenste bezoekers. Vreemde patronen worden automatisch geblokkeerd en we helpen je met beschermende maatregelen die zorgen dat je site veilig blijft.