Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Fronteers bij TamTam: Pizza, bier en een optreden van Nick en Simon

Op 24 februari waren er meer dan 80 knappe koppen bij ons te gast voor een Fronteers-bijeenkomst. Fronteers is de vakvereniging voor front-end developers. Eens in de zoveel tijd komen de beste frontenders van de lage landen bij elkaar om kennis uit te wisselen. Wij doen niets liever, dus we vonden het dan ook ontzettend tof om een avond te organiseren met biertjes, pizza’s en onze eigen Nick en Simon.

Designing a System of Components – Simon

Modular Design. Zo’n term die te pas en te onpas wordt gebruikt. Maar wat is het nou precies? Het is een manier van denken en samenwerken tussen meerdere disciplines, inclusief het goed betrekken van de klant. Klinkt goed! Maar wat zijn de voordelen, en hoe maak je er als frontender gebruik van? Simon weet het en legt het eventjes haarfijn uit.

Designing a System of Components | Simon Colijn from Fronteers on Vimeo.

 

Optimizing your Application Workflow using Backendless Development – Nick

Als frontender moet je maar al te vaak wachten op de backender. Ook Nick had hier last van. Net voordat hij met zijn collega op de vuist wilde kwam hij echter op een idee: kan ik webapplicaties ontwikkelen zonder bestaande backend? Het antwoord: o, jazeker. Het resultaat? Onze projecten lopen zo soepel als een salamander en Nick is weer vriendjes met onze back-end developers. Eén klap, twee vliegen. Lekker!

Optimizing your Application Workflow using Backendless Development | Nick Groenewegen from Fronteers on Vimeo.

 

Dat vraagt om meer

De aanwezige frontenders waren aan het eind van de avond stuk voor stuk enthousiast. Een greep uit de reacties:

Superinteressant! Hier heb ik heel veel aan.

Geweldige talks! Dit zijn sprekers van het niveau Martin Luther King.

Steengoeie pizza’s! Zeker die Mexican Hot & Spicy. Al zie ik wel op tegen het toiletbezoek.

Genoeg reden om het nog een keer te doen, in onze ogen. Dus dat gaan we gewoon doen. Volgend jaar is de volgende Fronteers-bijeenkomst bij TamTam. En we hebben er nu al zin in!


,

Connect