Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Digital Agency TamTam sleept vijf Lovie awards in de wacht.

In de categorie Websites won TamTam (part of Dept) zowel de zilveren Lovie Award als de People’s Choice Award met haar werk voor stadsfietsenmerk Union. Het online muziek platform 21Dimes, wat BNP Paribas speciaal voor het North Sea Jazz festival lanceerde, is bekroond met een bronze award in de categorie ‘muziek’.

Met haar werk voor BPD – de eerste projectontwikkelaar ter wereld die de aankoop van nieuwbouwhuizen online mogelijk maakt – heeft TamTam (part of Dept) zowel een bronze Lovie Award als de People’s Choice Award in de categorie ‘Best Practice’ binnen gesleept. Een categorie die in het leven is geroepen voor online projecten die gelden als industry benchmark en zich onderscheiden op innovativiteit en vooruitstrevendheid binnen web development.

Dimi Albers, Managing Director TamTam (part of Dept): “Als Dept zijn we dit jaar maar liefst drie keer genomineerd en vier keer geshortlist voor de Lovie Awards. We zijn natuurlijk super blij dat we maar liefst vijf awards hebben weten te verzilveren. Het is het beste compliment voor de teams die hard aan deze projecten hebben gewerkt!”