Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Dept wint dertien Lovie Awards

De Lovie Awards heeft bekend gemaakt dat Dept in totaal dertien prijzen in ontvangst mag nemen, waaronder twee gouden en vijf zilveren awards. De Lovie Awards onderscheidt met deze awards bijzonder Europees digitaal werk.

De Dept Agencies TamTam, a friend of mine en Studio Dumbar vielen in de prijzen met maar liefst vijf projecten. Digital agency TamTam sleept samen met Kempen, Oxxio en woningcorporatie De Alliantie drie zilveren juryprijzen en drie publieksprijzen binnen in de categorie websites. Creative agency a friend of mine wint met Mondriaan een gouden juryprijs voor de beste internetvideo, en een zilveren juryprijs én twee publieksprijzen voor de beste website. Studio Dumbar sleept de zilveren juryprijs binnen voor beste website van a.s.r..

Dimi Albers, Managing Director Dept: “Mede dankzij de stemmen van onze fans hebben we geweldige resultaten geboekt. Dankjulliewel! Ik ben ook heel dankbaar voor de waardering van de jury, bestaande uit de beste mensen in ons vak. We kunnen niet wachten totdat we alle dertien prijzen in ontvangst mogen nemen op 16 november in Londen.”