Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Dept Festival 2017 onthult eerste namen line-up

De tweede editie van Dept Festival, dat op vrijdag 1 September a.s. plaatsvindt in Thuishaven Amsterdam, belooft een mix van zon, zand en inspiratie. 

Creativiteit, data en technology zijn de onderwerpen die centraal staan in de vrolijke circustent, omgetoverd tot mainstage. Onder de eerste sprekers zijn SXSW’s Topher White, Google’s Jason Kerr, TED held Aubrey de Grey, legendary designer Stefan Sagmeister en Mr. Bingo. Verder zou Dept Festival geen Dept Festival zijn zonder host Dennis Weening, die ook vorig jaar het geheel in goede banen leidde. Inmiddels zijn vijftien ‘Depsters’ in de run voor de beste presentatie, in de hoop op een welverdiende plaats op het podium. Dit jaar worden de talks niet alleen verdeeld over twee inhoudelijke stages, maar is er tevens een zonnig buitenpodium ingericht.

Dept Festival staat voor korte, energieke talks, tech, dansen en netwerken bij Thuishaven Amsterdam. Na een succesvolle 2016 editie, verwacht de organisatie dit jaar 1.500 digital creatives, werkzaam bij Dept, klanten, of in de digitale industrie. Het bureau groeide dit jaar sterk in de UK en Duitsland, en hoopt dan ook dat het festival dit jaar nog grotere bekendheid krijgt in Europa. 

Paul Manuel, co-founder Dept: “Zeven jaar geleden zijn we gestart met de ‘Talks’, waarbij onze eigen talenten de presentatie van hun leven mogen geven binnen het ‘Leef je Droom’ programma. Het is best bijzonder dat deze ‘Talks’ inmiddels zijn uitgegroeid tot een festival inclusief presentaties van grote namen in de industrie. Mooie verhalen en bijpraten met je voeten in het zand. Ik heb er zin in!”

Het festival is invite only, maar via www.deptfestival.com kun je eventueel een kaartje bemachtigen.