Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

eCommerce

Wij gaan voor eCommerce oplossingen die de winkelervaring veranderen. Van strategie tot creatie, en van integratie tot optimalisatie. Daarbij maken we gebruik van de beste eCommerce-platformen als Demandware, SEO Shop en Magento. Zo komen we tot oplossingen die bezoekers veranderen in loyale klanten. Van mobiel, desktop tot in de fysieke wereld: we nemen alle touchpoints mee en toveren een glimlach op het gezicht van je klanten.

 

Oké. Die mooie winkel staat. Maar kopers moeten je ook kunnen vinden. En eenmaal binnen, moeten ze hun product kunnen vinden. Daar zorgt ons zusje Expand Online voor:

  • Google AdWords: Door middel van de eCommerce Productfeed Watch wordt het huidige assortiment in de webshop constant gemonitord. Hierdoor kunnen we slim reageren op trends en ontwikkelingen, en campagnes gericht inzetten. Daarnaast heeft Expand Online de eCommerce Productfeed Optimizer ontwikkeld om Google Shopping campagnes beter vindbaar te maken.
  • SEO: Meer omzet door een verbeterde vindbaarheid in organische zoekresultaten. Dat resulteert in meer en kwalitatief betere bezoekers in de webshop.
  • Conversie Optimalisatie: om meer rendement uit bezoekers te halen is dit een voortdurend¬†proces van meten en verbeteren.