Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Campagne

Een campagne bestond vroeger uit het inkopen van wat commercials, een advertentie in de krant en misschien nog een paar abri’s bij de bushalte. Dat is tegenwoordig wel anders. Je klant zit op internet. Ook als hij achter de TV zit, zijn ontbijt opeet of op de bus wacht. Daarom moet je dáár zijn.

Wil je een digitale doorvertaling van je offline campagne? Doen we. Heeft je doelgroep überhaupt geen idee meer wat een krant is? Dan kun je vanaf het begin bij ons terecht. Jij kent je verhaal. Wij weten hoe en waar we het moeten vertellen. Bedenk een willekeurig digitaal medium, en we weten precies wat we er mee moeten. Instagram? Facebook? Snapchat? We voelen ons er meer thuis dan in ons eigen bed.

Het allermooiste aan digitale campagnes? Je ziet direct of ze werken. De online marketing-specialisten van ons zusje Expand online weten alles over display advertising. Door hen komt er nooit meer er een banner voor maandverband bij een man terecht. Ook meten ze alles tot het kleinste detail door. We weten dus precies welke post, banner en video werkt. En welke niet. Zo maken we de campagne nog effectiever.