Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

BE EXCELLENT sluit zich aan bij Dept

eCommerce specialist BE EXCELLENT is vanaf vandaag officieel onderdeel van Dept. De van origine Duitse agency, met vestigingen in Jena, Berlijn, Dresden, London en Amsterdam implementeerde de afgelopen zes jaar ruim 190 commerce platforms in meer dan 50 landen.

Met BE EXCELLENT versterkt Dept haar footprint op het gebied van eCommerce en krijgt de groep er ruim 60 experts op gebied van Demandware bij. Het bureau richt zich op consultancy, implementatie en support van wereldwijde webshops binnen de fashion, electronics en sport industrie. Onder andere Tiger of Sweden, Panasonic, O’Neill en American Golf vallen binnen het portfolio. Eerder dit jaar werd BE EXCELLENT nog verkozen tot ‘Demandware  European Delivery Partner of the Year’.

René Helbig, Managing Director van BE EXCELLENT GmbH: “Alles wat we doen staat in het teken van groei van de business van onze klanten. Samen met de andere specialisten binnen Dept hebben we nu ook de kennis in huis als het gaat om branding, UX en data. Dit in combinatie met onze ervaring op het gebied van Salesforce Commerce Cloud en de uitrol van grote, internationale commerce projecten maakt dat we samen nog beter in staat zijn om onze klanten vooruit te helpen.” 

Bart Manuel, Co-founder van Dept: “Sterke merken in fashion, lifestyle en sports ontwikkelen in hoog tempo hun direct-to-consumer offering. Demandware, sinds kort onderdeel van Salesforce, is in die markt erg succesvol. Door het aanhaken van BE EXCELLENT kunnen we als Dept nu voor internationale merken een compleet verhaal bieden. Van het merk, de campagnes, online marketing, de gebruikerservaring tot en met de transactie. Daarbij bevestigen we onze footprint binnen de Duitse markt waardoor we onze klanten internationaal nog beter kunnen helpen met hun online business.”