Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Arcadis rolt wereldwijd online platform uit

Bedrijven waar Arcadis de afgelopen jaren mee fuseerde, maar die onder eigen naam bleven opereren, gaan vanaf deze maand verder onder de naam Arcadis. Een grote stap binnen dit proces is de uitrol van een gezamenlijk online platform www.arcadis.com om het merk wereldwijd neer te zetten.

Ontwerp- en adviesbureau Arcadis is over de hele wereld actief op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, zowel in opdracht van overheden als van private partijen. Meer dan 28.000 medewerkers werken dagelijks samen met klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor ontwerp-, advies- ingenieurs-, project- en managementdiensten. Door een reeks overnames is het bedrijf actief in zeven continenten en behoort wereldwijd tot de tien grootste bedrijven in haar tak van sport. “Al die verschillende labels beperkten echter onze herkenbaarheid”, zegt Andy Rowlands, hoofd Corporate Communications. Het samenvoegen van deze merken op één gezamenlijk online platform is een belangrijke stap naar positionering als global brand.

Vanuit een mobile first mindset realiseerde full service digital agency TamTam de nieuwe www.arcadis.com. De website omvat nu meer dan 30 landen in 10 talen en is volledig flexibel en schaalbaar opgezet. De site is opgezet in samenwerking met Sitecore, expert op het gebied van customer experience management-software, waardoor de basis is gelegd voor een platform dat de business ondersteunt door slim gebruik van bezoekersdata met focus op conversie. Binnen het concept staat de meerwaarde die Arcadis levert centraal, ondersteund door aansprekende content. Hierbij is de herkenbare architectonische ontwerpkracht van Arcadis doorgevoerd in het digital design van het online platform.