Full service digital agency.

Wij ontwikkelen digital experiences die een glimlach op je gezicht toveren

Leer ons kennen

NL slash EN

Amvest en TamTam bouwen samen aan digitale toekomst van vastgoedontwikkelaar

Vastgoedontwikkelaar en investment manager Amvest neemt TamTam (part of Dept) in de arm als partner voor hun digitale kanaal. Het doel hierbij is om een visie en strategie te ontwikkelen specifiek voor de digitale mogelijkheden waarmee Amvest kopers, investeerders en gemeenten beter kan gaan helpen. TamTam draagt ook zorg voor het ontwerp en de bouw van digitale producten voor de vastgoedontwikkelaar, zoals verschillende websites.

Amvest beheert woningfondsen en ontwikkelt woongebieden en nieuwbouwhuizen. TamTam gaat de digitale mogelijkheden binnen deze markt verkennen en ontwikkelen. Bijvoorbeeld online tools die kopers op weg helpen bij de aanschaf van hun nieuwbouwwoning. Daarnaast is het bureau verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van voorloop- en verkoopwebsites van Amvest-projecten. Op deze sites zien toekomstige kopers hoe hun buurt, straat en huis er straks uit zullen zien en krijgen zij de mogelijkheid om zich online in te schrijven.

Wouter de Vrijer, Lead Account Manager bij TamTam: “Amvest ontwikkelt en verkoopt mooie projecten die zich bij uitstek lenen voor een digitale component. Wij zien allerlei mogelijkheden met bijvoorbeeld virtual en augmented reality. Dankzij dit partnership kunnen we bovendien een duidelijke lijn zetten voor alle digitale producten voor Amvest.”

Wim de Lathauwer, Manager Sales bij Amvest: “We hebben TamTam benaderd vanwege hun jarenlange ervaring in de vastgoedsector en hun gevoel voor esthetiek in combinatie met user experience. Bovendien combineren ze denken met doen: ze kunnen een strategie voor digitale oplossingen uitzetten en die vervolgens tot leven wekken met design en bouw.”

De eerste vrucht van de samenwerking is al opgeleverd. Met een nieuwe Woningzoeker op de verkoopsites vinden kopers gemakkelijk hun droomappartement in een groot complex (www.cruquius.nl).

Over Amvest

Amvest beheert woningbeleggingsfondsen en ontwikkelt woningen, woongebieden en zorgvastgoed in Nederland. Het bedrijf richt zich daarbij op gebieden met een sterke woningmarkt. Amvest is van begin tot eind verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebieden en vastgoed, zodat woningen van hoge kwaliteit en goed rendement voor beleggers ontstaan.